E&R Campus Tour Eindhoven DDW


Wanneer, waar en hoe laat
26 oktober 2017 | Eindhoven | van 12.30 – 20.00 | (datum en programma onder voorbehoud)

Waarom moet u tijd vrijmaken voor de DDW!

Omdat kenners weten dat je dit event niet mag missen als je de verwondering van creativiteit en innovatie niet wilt beleven.

DDW een begrip in de wereld als het gaat om creativiteit en innivativiteit.   

DDW

 

< naar de top van de pagina

Programma, DDW top picks

Start met een gezamenlijke lunch 


12.30 uur Ontvangst op StrijpS


12.45 uur Lunch op StrijpS, met korte rondwandeling

13.30 uur Studenthotel, met rondleiding/presentatie

Het nieuwe hotel, bestaande uit 24 verdiepingen, bevindt zich direct naast het Station van Eindhoven. Met deze centrale locatie wil The Student Hotel een nieuwe internationale hub voor Young Talent creëren.  


Naast luxe studenten huisvesting (vaste contracten van 5, 10 of 12 maanden) biedt The Student Hotel ook  flexibele short stay kamers en studio’s aan voor Interns, Trainees en Young Professionals (vanaf 2 weken tot max 12 maanden).


De studio’s zijn voorzien van eigen badkamer en kitchenette. De geclusterde kamers bestaan uit 10 kamers die een ruim opgezette en volledig uitgeruste keuken delen. Deze kamers zijn ook voorzien van eigen badkamer. 


De kamers en studio’s zijn volledig gemeubileerd, alle ruimtes zijn voorzien van WIFI en de keukens zijn volledig ingericht. Inbegrepen in het concept en de prijs zijn; een wekelijkse schoonmaak van de kamers, het gebruik van een eigen fiets en toegang tot de gym. Gebruik van de laundry kan tegen een kleine betaling.  


Uniek aan The Student Hotel is dat ze een sterke community creëren voor hun gasten. The Student Hotel probeert alle type gasten met elkaar in contact te brengen. Op de begane grond bevindt zich een gym, een lobby, een Tedtalk booth, wasserette en een bar/restaurant waar events als cooking classes, gezamenlijke taal cursussen en bijvoorbeeld het bedtalks event worden georganiseerd http://bedtalks.nl Mede door deze manier van co-living creëert The Student Hotel een zeer dynamische en internationale omgeving waar de gasten na werk een fijne plek hebben om te ontspannen.

14.30 uur  Innercity
Rondleiding

16.00 uur  Sectie C

16.00 uur Rondleiding

Sectie-C is een grenzeloos domein waar onafhankelijke denkers en authentieke doeners samensmelten in een unieke, organische cultuur. Sectie-C is de kraamkamer van nieuwe ideeën, producten en oplossingen. Organische samenwerkingen tussen 180 creatieve ondernemers, artiesten, ontwerpers, muzikanten, communicators en ambachtslieden maken van


Sectie-C is een levendig terrein waar studio`s, werkplaatsen, tuinen, podiums,tentoonstellingen en laboratoria zijn gevestigd. We bezoeken een aantal, van te voren geselecteerde ontwerpers en tentoonstellingen waar altijd een interessant en inspirerend verhaal te horen of te zien is.

17.30 uur aperitief bij Eatalier

Borrelen en eten in laboratoriumstijl. Elke avond wordt hier een Synesthetisch Diner verzorgd. We krijgen een kijkje in de keuken… Katinka Versendaal vertelt wat haar drijfveer is.

18.15 uur Presentatie Jan Doms

Als onderdeel van de DDW 2016 presenteert  Jan Doms (LEF stadsdynamica) op Sectie de tentoonstelling ‘Malerwanderweg’inclusief dagelijkse optredens en vertoningen. Het onderliggende thema is Kunst & Technologie. We zijn getuige van de ‘The Making Of’ van de Multi-disciplinaire dansvoorstelling Tanzen auf dem Malerwanderweg die in 2017 in Dusseldorf in première gaat.

19.00 uur Dineren en eventueel naborrelen pop-up RESTAURANT

 

< naar de top van de pagina

Aanbevolen pre-reading materials

 

< terug naar top van de pagina

 

E&R Netwerkbijeenkomsten Campus Tour

 

 
Greetje van Beers | +316-17236350 | E&R Ambassadeur Oost Brabant en coordinator  
Dirk Spooren | E&R Ambassadeur Midden Brabant Tjebbe Will  | E&R Ambassadeur West Brabant


< Terug naar top van de pagina


Praktische informatie

Datum | woensdag 26 oktober 2017 (datum en programma onder voorbehoud)
Tijd | 12:30 - 20:00 uur inclusief lunch en eenvoudig diner
Plaats | Eindhoven, locatie start event wordt later bekend gemaakt
Kosten | Leden van het Platform Economie & Ruimte kunnen zonder kosten aan deze bijeenkomst deelnemen. Om voor deze bijeenkomst als lid gratis in te kunnen schrijven moet u wel inloggen! Leden van de E&R Kopgroep de nieuwe kijk op werken - campus tour en E&R Register Qualified Business Developer (QBD) leden hebben voorrang bij inschrijving. 


Aan niet leden van het Platform Economie & Ruimte vragen wij en bijdrage van € 151,25 incl. BTW (€ 125,- excl. BTW).

Wij hanteren een no-show-beleid. Wanneer u zonder afmelding tot uiterlijk een week voor het event zich niet via de e-mail heeft afgemeld brengen wij € 75,- in rekening excl. BTW.

< Terug naar top van de pagina


Door in te loggen kunnen leden van het Platform Economie & Ruimte zich eenvoudig opgeven voor deze bijeenkomst. Niet leden kunnen zich voor deze bijeenkomst opgeven door het onderstaand formulier in te vullen.

Tip
 voor niet-leden van het Platform Economie & Ruimte: wanneer u voornemens bent per jaar twee of meer bijeenkomsten bij te wonen, bent u goedkoper uit wanneer u zich als lid laat registreren omdat voor leden veel bijeenkomsten gratis zijn! Voor info 


< Terug naar top van de pagina
20170204