Naam van je dienst

Gratis

Kennistafel huisvesting en facilitair management 2.0.

 

‘Facilitair contractbeheer van de toekomst'. Als facilitaire contractmanager van de toekomst heeft u behoefte aan meer dan alleen Microsoft Excel om uw facilitaire contracten inzichtelijk te maken. U wilt direct toegang tot contractafspraken en realtime inzicht hebben in de performance van uw leveranciers. Hoe gaat u dit realiseren? 

 

Veel organisaties hebben nog steeds moeite met het efficiënt en transparant beheren van hun facilitaire contracten. Vaak gebeurt dit nog via Excel spreadsheets, wat kan leiden tot fouten en gebrek aan inzicht. Bovendien kan het handmatig bijhouden van contracten erg tijdrovend zijn en dit gaat ten koste van andere belangrijke taken. Gelukkig zijn er anno 2023 innovatieve oplossingen beschikbaar die het beheer van facilitaire contracten veel inzichtelijker, transparanter en efficiënter maken. Eén van deze oplossingen is het gebruik van een tool, waarmee u snel en overzichtelijk alle contracten kunt beheren en monitoren. 

 

Tijdens deze bijeenkomst leert u: 

  • Hoe facilitaire contracten eenvoudig en inzichtelijk kunnen worden beheerd via een dashboard
  • Hoe u bestaande processen kunt optimaliseren binnen uw organisatie door innovatieve oplossingen te gebruiken
  • Ervaringen van andere opdrachtgevers die het dashboard voor contractbeheer al gebruiken

Bent u benieuwd hoe facilitaire contracten eenvoudig en inzichtelijk te beheren zijn? Of wilt u graag weten hoe andere opdrachtgevers hun ervaringen hebben met het gebruik van een oplossing voor facilitair contractbeheer? Kom dan naar onze kennistafel bijeenkomst bij GRIP Facility. Mis deze kans niet om uw kennis te vergroten en uw contractbeheer naar een hoger niveau te tillen. Schrijf u nu in voor onze kennistafel bijeenkomst bij GRIP Facility! 

  

Inleiders: 

  • Antonio Vega | Enappgy | 
  • Luuk Schouten | GRIP Facility | 
  • Stephan Simons | GRIP Facility | 
  • Cees van Beukering | E&R | moderator van de bijeenkomst en zal een nader toelichting geven op de publicatie 'Top 100 meest smart, duurzame, circulaire huisvesting en facilitaire projecten van Nederland en Vlaanderen' 


Praktische informatie
Wanneer:
7 december 2023 van 13.00 tot 16.30 uur. Inloop vanaf 12:30 uur inclusief lunch.
Waar: Nieuwe Hemweg 48 Amsterdam
 Kosten: gratis. Wij hanteren een No-show-beleid.


Voor meer informatie:


Tip: vroeg boeken voorkomt teleurstellingen.
Voor nadere informatie over het programma kun je contact opnemen met Cees van Beukering c.vanbeukering@economie-ruimte.nl of +31 651228420


Aanmelden voor de bijeenkomst (gratis) - Aanmelden nog niet mogelijk -

Voor meer informatie over de Kennistafel huisvesting en facilitaire bedrijfsvoering 2.0