Naam van je dienst

Gratis

Excursie naar Langeveld Building van de Erasmus Universiteit in Rotterdam over:

  • Het innovatieve concept Earth, Wind & Fire (EWF)-concept voor natuurlijke airconditioning;
  • De publicatie 'Top 100 meest smart, duurzame, circulaire huisvesting en facilitaire projecten van Nederland en Vlaanderen'. 


Ervaar de revolutie in binnenklimaat: Natuurlijke Airconditioning! Verlos jezelf van dure en energieverslindende airconditioning. Het concept van Natuurlijke Airconditioning is klaar voor grootschalige toepassing in zowel bestaande gebouwen als nieuwbouw. Geniet van een comfortabel binnenklimaat zonder ventilatorgeruis, tocht, droge keel en geïrriteerde ogen. De luchtkwaliteit is net zo goed als buiten en het energiegebruik overtreft de strengste Europese normen met een factor 10!

Het energie-neutrale Hotel Four Elements in Amsterdam was het eerste gebouw ter wereld dat gebruikmaakte van het Earth, Wind & Fire (EWF)-concept voor natuurlijke airconditioning. Dit hotel heeft hittegolven doorstaan en ontving de prestigieuze Energy Award 2019. Het EWF 2.0-concept is vervolgens toegepast in het Langeveld Building van de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Het EWF-concept wordt ook onderzocht voor hoogbouwrenovaties en er zijn nieuwe nieuwbouwprojecten in ontwikkeling. Zelfs in gestapelde woningbouw kan een collectief ventilatiesysteem op basis van het EWF-concept bijdragen aan energieneutraliteit en een aangenaam binnenklimaat.

Benieuwd naar dit innovatieve concept? Kom naar de Kennistafel bijeenkomst en ontdek de details van ontwikkelaar Ben Bronsema. 

Geniet ook van een rondleiding door het indrukwekkende Langeveld Building met toelichting van Ron van der Plas van Halmos adviseurs. Kees van der Linden, bestuurslid van EWF-Lab, zal ook aanwezig zijn.

Mis deze kans niet om de toekomst van natuurlijke airconditioning te ontdekken! Voor meer informatie over het EWF-concept en de activiteiten van de Stichting EWF-Lab, bezoek.

 

Inleiders: 

  • Ben Bronsema | Stichting EWF-Lab |
  • Ron van der Plas | Halmos adviseurs |
  • Kees van der Linden | bestuurslid van EWF-Lab |
  • Cees van Beukering | E&R | moderator van de bijeenkomst en zal een nader toelichting geven op de publicatie 'Top 50 meest smart, duurzame, circulaire huisvesting en facilitaire projecten van Nederland en Vlaanderen' 


Praktische informatie
Wanneer:
1 februari 2023 van 13.00 tot 16.30 uur. Inloop vanaf 12:30 uur.
Waar: Erasmus Universiteit Rotterdam | Burgemeester Oudlaan 350 | Rotterdam |

Kosten: gratis. Wij hanteren een No-show-beleid.
Foto:  Fotografie Eric Fecken 

Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de bijeenkomst verschoven of gaat niet door waarover de deelnemers op tijd worden ge├»nformeerd.