Naam van je dienst

Gratis

Vastgoedcollege Paul de Ruiter en Aemile van Rappard 


De gebouwde omgeving is het canvas van vastgoed, zo oud als de mensheid zelf. Van eenvoudige grotten naar torenhoge wolkenkrabbers. Elke straat ademt een geschiedenis van innovatie en vooruitgang. Tijdens het aanstaande Vastgoedcollege staat deze ontwikkeling centraal. Laat je inspireren op donderdag 23 mei 2024 door twee fantastische sprekers!

We zijn te gast in het nieuwe energieneutrale gebouw van de Hogeschool Rotterdam Business School (RBS). Prijswinnende architect Paul de Ruiter geeft een college over het ontwerp van het gebouwcomplex van maar liefst 40.000 m². De thuisbasis van alle economische opleidingen van de hogeschool is energieneutraal, flexibel en circulair. Daarnaast zal de Ruiter ingaan op zijn visie op de toekomst van architectuur. De tweede spreker is topjurist Aemile van Rappard, partner en advocaat bij Pels Rijcken. Zijn verhaal zal gaan over de verduurzaming van bestaande gebouwen en welke Europese regelgeving daarvoor relevant is.  
 

PROGRAMMA
17:00 Inloop met borrel
18:00 Start programma
19:30 Netwerkdiner
21:30 Einde


SPREKERS 

PAUL DE RUITER | Directeur en Architect bij Paul de Ruiter Architects |

AEMILE VAN RAPPARD | Advocaat en Partner bij Pels Rijcken |


Praktische informatie
Wanneer: 23 mei 17:00 tot 21:30 uur 

Waar: Hogeschool Rotterdam Kralingse Zoom 

Kosten: gratis
Organisatie: VGME en aanbevolen door E&R Kennistafel duurzame huisvesting en facilitaire dienstverlening 2.0. 


Tip: vroeg boeken voorkomt teleurstellingen.

Voor nadere informatie over het programma kun je contact opnemen met Cees van Beukering [email protected] of +31 651228420