Naam van je dienst

Gratis

Masterclass ketensamenwerking in duurzaam circulair samenwerken

 Wij nodigen u van harte uit voor de masterclass over "Duurzame Circulaire Keten­samenwerking. De masterclass biedt een unieke kans om inzicht te krijgen in de toekomst van duurzame en circulaire oplossingen.


In deze masterclass wordt je meegenomen op een reis door de transformatie van traditionele lineaire economische modellen naar innovatieve circulaire ketensamenwerkingen. Waar we vroeger dachten in termen van transacties en eenrichtingsverkeer, omarmen we nu de kracht van wederkerigheid en samenwerking.

Het accent van deze masterclass ligt op hoe we gezamenlijk kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst. We verkennen hoe bedrijven en organisaties kunnen overstappen van een lineaire naar een circulaire economie, waarbij waarde wordt behouden en afval wordt geminimaliseerd.


Wat kunt u verwachten?

  • Inzicht in Circulaire Economie: Ontdek de principes en voordelen van een circulaire economie en hoe deze kan worden toegepast in jouw eigen werkomgeving.
  • Duurzame ketensamenwerking: Werken op basis van reciprociteit en plaats van mutualiteit. 
  • Succesvol samenwerken: Duurzaam toekomstgericht samenwerken lukt als je aandacht blijvend aandacht schenkt aan ‘De zes ketensamenwerking bouwstenen’ voor de opbouw van een succesvol 'ecosysteem' als voorwaarden voor blijvend succes.
  • Efficiënter samenwerken: AI (sense, think en act) voor het beter aansturen van de keten en en het onderhouden van van het ecosysteem als het nieuwe bedrijfsmodel om beter te presteren. 
  • .Praktijkvoorbeelden: Leer van succesvolle cases uit de E&R Top 100 lijsten die laten zien hoe duurzame ketensamenwerking leidt tot innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen.
  • Toekomstperspectieven: Verken de toekomst van circulaire samenwerking en de rol van wederkerigheid in het bevorderen van duurzame relaties tussen bedrijven en hun partners.


Deze masterclass is een must voor iedereen die kiest voor toekomstbestendig ondernemen en open staat voor innovatie in duurzaamheid en circulariteit. 


We kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze informatieve en inspirerende masterclass!


Inclusief publicatie:
Denk- en werkkader voor het opstarten en door ontwikkelen van duurzame en circulaire projecten voor beleidsadviseurs en projectleiders. Ook los aan te kopen voor  € 29,95 incl. btw.. Voor bestellen ga naar publicaties


Praktische informatie
Wanneer:
5 december 2024 van 09:30 tot 16:00 uur.
Waar: Utrecht
Kosten: € 907,50 (€ 750,- excl. BTW) per persoon en voor partners van E&R € 605,-- (€ 500,- excl. BTW) per persoon 


Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de bijeenkomst verschoven of gaat niet door waarover de deelnemers op tijd worden geïnformeerd.

Voor nadere informatie over het programma kun je contact opnemen met Cees van Beukering [email protected] of +31 651228420

 

Tip: vroeg boeken voorkomt teleurstellingen.