Matchmaker


Wij excelleren in het leggen van verbindingen tussen bedrijven met potentiële synergetische oplossingen, wat nieuwe groeimogelijkheden creëert. E&R fungeert als een onmisbare matchmaker met meer dan 8.500 volgers, waarvan velen bedrijven zijn die streven naar strategische partnerschappen en zakelijke groei. Wij richten ons bewust op het creëren van kansen door vraag en aanbod met elkaar te verbinden, wat gunstig is voor beide partijen en leidt tot zakelijk succes.


Aan de ene kant hebben we de 'Vraag'-zijde, vertegenwoordigd door de E&R Kennistafels. Zij hebben uitdagende maar haalbaar programma geformuleerd op basis van hun visie.


Aan de andere kant hebben we de 'Aanbod'-zijde, bestaande uit volgers van E&R en E&R Koplopers, individuen die vooruitstrevende producten, diensten of expertise aanbieden.


E&R beheert de E&R Top 100-lijsten met informatie over baanbrekende oplossingen van koplopers, die van groot belang zijn voor opdrachtgevers en eindgebruikers


Als jij een voortrekker bent in jouw vakgebied en streeft naar meer zichtbaarheid, kansen op de markt en nieuwe zakelijke connecties, dan is het logisch om je aan te sluiten als Koploper bij E&R. Hier kun je profiteren van de tien voordelen die wij bieden. Lees hier verder voor meer informatie en aanmelden als E&R Koploper.


Heb je als opdrachtgever een uitdagende vraag en wil je maximaal profiteren van de mogelijkheden die de markt te bieden heeft? Dan is het logisch dat je je aansluit bij een van de E&R Kennistafels, waar je samen sneller tot resultaat komt voor jouw eigen organisatie. Lees verder voor meer informatie en om je aan te melden bij een van de E&R Kennistafels

 
Voor meer informatie stuur een e-mail naar [email protected], ter attentie van Cees van Beukering.

Wat ons kenmerkt! 

Het sector overschrijdende netwerk van E&R kenmerkt zich door verschillende eigenschappen, waaronder connectiviteit, leermogelijkheden, het delen van ervaringen, een platte organisatiestructuur, gezag gebaseerd op kennis, creativiteit, het stellen van vragen, toewijding en invloed. Binnen dit netwerk kennen koplopers elkaar en voegen waarde toe door slim gebruik te maken van elkaars zakelijke netwerken.