Aanmelden als E&R Qualified Register lid en profiteer van de elf voordelen

Waarom E&R?

Created with Sketch.

De kracht van ons ecosysteem

Met 8.500 volgers en partners van E&R vormen we binnen de Benelux een vruchtbaar ecosysteem door samen sneller en slimmer duurzame en circulaire projecten te realiseren. 

Ons netwerk is sterk in het vinden van vraag en aanbod op het gebied van grensverleggende oplossingen. 

Onze kernwoorden zijn: connectiviteit, leren, delen van ervaring, platte organisatie, gezag ontleend aan kennis, creativiteit, vragen stellen, toewijding en invloed. 

Waarom registreren als E&R Qualified Register lid?

Created with Sketch.

Naast registratie heb je als QSAM of als QBD geregistreerde: 

 • Het recht om achter jouw naam de registratie te vermelden, te weten Qualified Smart Asset Manager (QSAM) of Qualified Business Developer (QBD);
 • Toegang tot de 1e ring van E&R sectoroverstijgende zakelijke netwerk; 
 • De mogelijkheid interessante personen te ontmoeten en bedrijven te bezoeken;
 • De mogelijkheid zonder kosten deelnemen aan E&R excursies en kunt vroegboeken;
 • Worden vermeld op de E&R partner pagina met vermelding van jouw register; 
 • De mogelijkheid om over jouw duurzame en circulaire producten en diensten een E&R excursie of workshop te organiseren;
 • De mogelijkheid jouw duurzame en of circulaire uitdaging te publiceren om leveranciers uit te dagen te komen met aantrekkelijke aanbiedingen;
 • De mogelijkheid geboden zonder dat wij daarvoor kosten rekenen vacatures te plaatsen op onze website.

Wat kost?

Created with Sketch.

Kosten
Voor € 350,-- excl. btw per jaar ben je register lid als je kunt aantonen over de door E&R erkende opleiding te hebben gevolgd. 

 
Als register lid heb je dezelfde rechten als partners van E&R die voor zijn lidmaatschap per jaar meer kwijt is. Zie, aanmelden als partner van E&R

Wat zijn de voorwaarden om in het E&R register opgenomen te kunnen worden en te blijven?

Created with Sketch.

E&R kent de navolgende twee registers:

 1.   Qualified Business Developer (QBD):

 • Je kunt een diploma tonen van een business of industrial designopleiding of een opleiding waar veel aandacht is besteed aan duurzaamheid en of circulariteit en of digitalisering op minimaal hbo-niveau zoals de HAN Master Circulaire Economie en vergelijkbare opleidingen. 
 • Je hebt in de afgelopen 3 jaar aaneengesloten een business of industrial designfunctie gehad of die ging over duurzaamheid en circulariteit.
 • Na registratie kun je veelal zonder verdere kosten deelnemen aan vele bijeenkomsten.  


 2.   Qualified Smart Asset Manager (QSAM):

 • Je kunt een diploma tonen van een vastgoed gerelateerde opleiding op minimaal hbo-niveau van een van de volgende instituten: TiasNimbas, Amsterdam School of Real Estate, de Haagse Hogeschool (HHS), Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) of Vastgoed Business School of Master of Science in Real Estate zoals de University of Greenwich in Londen.
 • Je bent in de afgelopen 3 jaar aaneengesloten in de vastgoedsector werkzaam geweest.
 • Na registratie kun je veelal zonder verdere kosten deelnemen aan vele bijeenkomsten.  


3. E&R voor het versnellen van duurzame circulaire oplossingen

 • E&R geregistreerde en E&R Koplopers onderschrijven de uitgangspunten van de International Integrated Reporting Council (IIRC) die onderscheidt maakt naar: natuurlijke waarde, materiële waarde, sociaal relationele waarde, menselijke waarde en intellectuele waarde. Deze waarden zijn verbonden aan de 17 Sustainable Development Goals en worden over voornoemde uitgangspunten tijdens de Kennistafel bijeenkomsten.


4. Om ingeschreven te blijven bent als register lid verplicht elk jaar tenminste een Kennistafel bijeenkomsten bij te wonen.

 • kennistafel bijeenkomsten, zie agenda

 

5. QBD of QSAM registratie. 

 • Als je geregistreerd bent bij E&R en hebt voldaan aan de bijbehorende verplichtingen, kun je de aanduiding QBD of QSAM gebruiken. Oneigenlijk gebruik van deze aanduidingen wordt streng aangepakt en eventuele schade die hieruit voortvloeit, zal in rekening worden gebracht. 

Maak alvast kennis met E&R Register leden en de partners va ER en haar volgers

Created with Sketch.

Maak kennis met E&R Register leden, partners van E&R en haar volgers door je nu al aan te melden bij een van onze LinkedIn kennistafels: 


Bij aanmelden als E&R Register lid in het bericht aangeven voor welk register jij je wilt aanmelden. Na aanmelding zullen wij contact met jou opnemen om de registratie af te handelen waarbij wij ook vragen naar een kopie van jouw diploma.  Kosten per jaar € 350,-- excl. btw.
 
Graag geven wij jou nadere informatie en reageren snel op jouw vraag. Je mag ook direct bellen naar Cees van Beukering, +316-51228420 of mailen naar [email protected]

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.