Acht redenen om je als partner aan te melden voor een van de E&R Kennistafels waar (gedelegeerde) opdrachtgevers graag in gesprek gaan met leveranciers over duurzame oplossingen. 

Created with Sketch.

Als (gedelegeerd) opdrachtgever geniet je van de acht voordelen wanneer je als partner aansluit bij een van de E&R Kennistafels:

 1. Kennisvergaring: Deelname aan een kennistafel bijeenkomsten/excursies biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om waardevolle kennis en inzichten op te doen over specifieke onderwerpen binnen hun vakgebied. Dit stelt hen in staat om beter geïnformeerde beslissingen te nemen. 
 2. Netwerken & Ketensamenwerking: Kennistafels bieden een uitstekende gelegenheid voor opdrachtgevers om contact te leggen met andere professionals, waaronder mogelijke samenwerkingspartners (ketenpartners), leveranciers en experts binnen hun branche. E&R als Partners.
 3. Innovatie, E&R Top 100 lijsten: Door deel te nemen aan kennistafels kunnen opdrachtgevers in contact komen met nieuwe baanbrekende ideeën waarmee je betere duurzame projecten weet te realiseren die je onder andere kunt vinden op de E&R Top 100 lijsten
 4. Betrokkenheid bij toeleveranciers: Door deel te nemen aan kennistafels tonen opdrachtgevers betrokkenheid bij hun branche en dragen ze bij aan de ontwikkeling en groei ervan. Dit kan hun reputatie als thought leader versterken en hen onderscheiden van concurrenten.
 5. Persoonlijke ontwikkeling: Kennistafels bieden opdrachtgevers de kans om hun professionele netwerk uit te breiden, hun kennis te verdiepen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, wat kan leiden tot persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Regelmatig organiseren we masterclasses en bieden persoonlijke begeleiding.
 6. Toegang tot expertise: Door deel te nemen aan kennistafels kunnen opdrachtgevers toegang krijgen tot een breed scala aan expertise en ervaring binnen hun vakgebied, wat hen kan helpen bij het oplossen van complexe vraagstukken en het vinden van innovatieve oplossingen. Als partner van E&R krijg je toegang tot de 1e ring van partners het sector overstijgende netwerk van E&R.
 7. Mogelijkheden voor samenwerking: Kennistafels bieden opdrachtgevers de kans om samen te werken met andere professionals en organisaties binnen hun branche, wat kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen, partnerships en gezamenlijke projecten. E&R als Matchmaker
 8. Invloed uitoefenen: Door deel te nemen aan kennistafels kunnen opdrachtgevers invloed uitoefenen op de richting en ontwikkeling van hun vakgebied, bijvoorbeeld door het delen van hun expertise, het bieden van feedback en het stimuleren van discussies over relevante onderwerpen. 


Met meer dan 8.500 volgers en meer dan 100 Koplopers vormen we binnen de Benelux een vruchtbaar ecosysteem die jou helpt bij het sneller en slimmer implementeren van haalbare duurzame en circulaire oplossingen. 


Ons netwerk is sterk in het vinden van vraag en aanbod op het gebied van grensverleggende oplossingen en dat maken we concreet met de E&R Top 100 lijsten en ons ecosysteem van partners

Onze kernwoorden zijn: connectiviteit, leren, delen van ervaring, platte organisatie, gezag ontleend aan kennis, creativiteit, vragen stellen, toewijding en invloed. 


Door het organiseren van kennistafels investeren organisaties in een cultuur van openheid, leren en samenwerking, wat allemaal bijdraagt aan hun veerkracht en aanpassingsvermogen in een snel veranderende wereld. 

Wat zijn de kosten en hoe kan ik mij aanmelden?

Created with Sketch.

Ik meld mij aan als: 

 • Partner ‘brons’: Kan deelnemen aan alle bijeenkomsten/excursies georganiseerd door de E&R Kennistafel waarvoor ik mij heb aangemeld. Geniet van de acht voordelen die de E&R kennistafels bieden en vier uur persoonlijke coaching ter waarde van € 600, -- excl. btw. . Kosten: € 1.250, -- excl. btw per jaar.
 • Partner ‘zilver’: Alle rechten die partner ‘brons’ geniet inclusief abonnement op E&R Top 100 lijst. Kosten: € 1.950, -- excl. btw per jaar.
 • Partner ‘goud’: Wordt door E&R actief geholpen met zijn project, zie portfolio. En je geniet de voordelen van partner 'zilver'. Kosten: Op basis van offerte. 


>> aanmeldingsformulier

Foto impressie E&R kennistafel bijeenkomsten

Met E&R heb je sneller zicht op duurzame en circulaire oplossingen die ook nog renderen

Waarom E&R inschakelen?

Created with Sketch.

Dit zijn de redenen dat organisaties hun projecten bij E&R plaatsen:

 • Wij zorgen ervoor dat jouw challenge onder de aandacht wordt gebracht van 8..000 volgers en Koplopers;
 • Wij helpen organisaties bij het vinden van potentiële afnemers van hun challenge;
 • Wij tippen organisaties over innovatieve, duurzame, circulaire of digitale oplossingen waarmee organisaties hun challenge aantrekkelijker kunnen maken;
 • Wij helpen organisaties bij het vinden van subsidies en/of financiering;
 • Wij helpen organisaties bij het verbeteren van hun challenge door het organiseren van reflectiebijeenkomsten in de vorm van Webinars, excursies of workshops. Bekijk de E&R Agenda.

Slim samenwerken, hoe dan?

Created with Sketch.

De 8.500 volgers en Koplopers vormen binnen de Benelux een vruchtbaar ecosysteem. Ons netwerk is sterk in het vinden van vraag en aanbod van grensverleggende oplossingen in duurzaamheid en circulariteit. Onze kernwoorden zijn: connectiviteit, leren, delen van ervaring, platte organisatie, gezag ontleend aan kennis, creativiteit, vragen stellen, toewijding en invloed. Koplopers kennen elkaar en voegen waarde toe door slim gebruik te maken van hun zakelijke netwerk in: 

1.      Kennisdeling:

Door het organiseren van excursies, workshops of Webinars. Zie agenda


2.     Promotie van jou duurzame en circulaire producten en diensten of project: 

We bieden jou de mogelijkheid om jouw innovatieve duurzame of circulaire dienst of product te presenteren op onze website. Organiseren van excursies, workshop of Webinars over jouw duurzame of circulaire product of dienst. Zie over het presenteren van jouw product of dienst op onze website.

3.    In het realiseren van jouw challenge:

Organisaties die hun uitdagende opgave als challenges door E&R willen laten begeleiden inbrengen profiteren van de kennis en de daadkracht van het sectoroverstijgende netwerk van E&R en komen daardoor ook eerder en op een goedkopere manier tot resultaat. Eigenaren van de challenge werken samen met een van de Koplopers die zorgen voor het leggen van contacten en voor het proces. Koplopers zetten in samenspraak met inbrenger van de challenge een traject uit om tot een sluitende businesscase te komen tot en met de exploitatie van de challenge. De procestappen zijn: 

 • Het formuleren van jouw uitdaging; 
 • Het uitwerken van jouw businesscase; 
 • Het vinden van financiering en subsidie; 
 • Het houden van marktconsultatie; 
 • De realisatie; 
 • De oplevering door het uitvoeren van een check op het resultaat; 
 • De exploitatie.

Resultaat?

Created with Sketch.

 

De doelstelling van E&R is kennisdeling en om challenges in duurzaamheid en circulariteit op een hoger plan te brengen. Om E&R Koplopers een voorsprong te geven op anderen en om anderen te inspireren. Het resultaat van de challenges worden op die manier eerder door eindgebruikers geïmplementeerd, omdat de beleving, kwaliteit en gebruikskosten een aantrekkelijke combinatie vormen. 

Kosten?

Created with Sketch.

 

1.      Kennisdeling: 

 • Aan de excursies, workshops of Webinars kunnen E&R Koplopers veelal zonder dat daarvoor extra kosten worden gerekend aan deelnemen. Aan niet E&R Koplopers vragen wij voor het bijwonen van excursies, workshops of Webinars soms een kleine bijdrage. Zie onze E&R agenda
 • Nog geen E&R Koploper? Je doet al mee voor € 250,- excl. btw per jaar. E&R Koplopers vormen de 1e ring van ons sector overstijgende netwerk en ontvangen de laatste versies van de kaders die in de verschillende Kennistafels worden onderhouden. Wil jij je ook aansluiten? Lees hier wat je moet doen.

 

2.     Promotie van duurzame en circulaire producten en diensten: 

 • E&R Koplopers kunnen zonder dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht hun innovatieve duurzame en circulaire diensten of producten plaatsen op de E&R Website. Zie over het presenteren van jouw product of dienst op onze website
 • Ben je geen E&R Koploper, maar wil je toch jouw innovatieve dienst of product als challenge plaatsen op onze website plaatsen? In dat geval kunnen we daar afspraken over maken. Neem contact met ons op 
 • Extra aandacht kan aan jouw innovatieve duurzame en circulaire diensten of producten worden gegeven door daarover excursies, workshop of Webinars te organiseren. Aan E&R Koplopers vragen wij voor het werven van deelnemers, het organiseren en het modereren van bijeenkomsten een financiële  bijdrage ter dekking van de kosten. Aan niet E&R Koplopers € 500,- tot € 950,- excl. btw exclusief zaalhuur en catering. Neem contact met ons op   

 

3.     In het realiseren van jouw challenge:

 • Wil jij jouw callenges door E&R laten begeleiden? Neem contact met ons op.
 • Lijkt jouw challenge veel op een ander E&R Challenge? In dat geval kunnen jullie wellicht de kosten delen. Samenwerken is niet alleen goedkoper, maar leidt vaak tot betere resultaten. Want twee weten immers meer dan één! Neem contact met ons op